Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2018 9:49
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Nejrychlejší SUV přichází krátce před uvedením na trh v první úpravě, po které je Urus ještě agresivnější

TECH
Uložit Uložené

Před zásahem tunera zvládne super SUV akcelerovat na stovku za 3,59 sekundy.

Asi nám dáte za pravdu, že Lamborghini Urus patří rozhodně mezi ty nejkontroverznější, ale zároveň i designově nejextravagantnější SUV. I přesto, že výrazná designová nota novince nechybí, známá tuningová firma TopCar Design si zjevně myslí svoje a už i tak jedinečné křivky ještě patřičně vylepšuje. Paradoxem je, že o úpravy se postaral tuner ještě předtím, než měl fyzicky novinku po ruce, protože Urus se na trh oficiálně dostane až časem.

Oficiální fotografie, které tak vidíte níže jsou ve skutečnosti jen mimořádně kvalitní počítačové rendery. Gro úprav se pochopitelně zaměřuje na samotný design, který ještě přitvrdil. Urus tak dostal agresivnější nárazníky, ještě více vystupující blatníky a spoustu detailů a nástavců. Přibyla větší černá kola, kterým následně sekundují černě lakované spodní části vozu, zbytek karoserie nakonec pokrývá specifická zelená barva.

Pozorné oko si následně všimne nové koncovky výfuků, na výběr přitom budou až dvě řešení - propojené podlouhlé koncovky nebo klasické kulaté. V obou případech s aplikací červené barvy. Bližší informace z fotek vyčíst nelze, je však vysoce pravděpodobné, že svědky budeme i technických úprav. Dvakrát přeplňovaná 4litrová V8 se standardním výkonem 484 kW / 650 koní si tak určitě po úpravách polepší na úroveň minimálně 700 koní.

Domů
Sdílet
Diskuse