Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2018 v 10:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Krásná modelka Alexis Ren prodává své spodní prádlo. Oblečení, které už nenosí, se rozhodla zpeněžit

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nedostatek místa v šatníku se rozhodla kreativně vyřešit.

Jméno Alexis Ren se poprvé dostalo do širšího povědomí veřejnosti v době, kdy se kráska začala objevovat ve videích jejího tehdejšího přítele Jaye Alvarreze. Dvojice spolu zažívala nádherné chvíle na exotických výletech, ale loni se rozešli a neobešlo se to bez skandálů. Přesto se Alexis podařilo prorazit v módním průmyslu a má za sebou spolupráci se světoznámými značkami, přičemž pokud bys chtěl vlastnit kousek jejího šatníku, není to vůbec tak nereálné, jak by se mohlo zdát.

I když to množství lidí neví, Alexis provozuje svůj vlastní profil na portálu Depop, který obsahuje desítky kousků z jejího šatníku a všechny jsou na prodej. Alexis množství z nich i předvádí přímo na svém těle, a tak stačí jedna návštěva jejího profilu, aby člověk potěšil svou mysl, ale občas najdeš oblečení i na jejích kamarádkách.

Modelka ve skutečnosti za prodejem svého oblečení neskrývá žádnou speciální příležitost, ale prodává vše od spodního prádla až po mikiny kvůli tomu, že se jí často zaplní šatník a ona potřebuje starší oblečení dostat pryč, aby ho mohla nahradit novými kousky. Pokud bys tedy měl zájem vlastnit spodní prádlo světoznámé modelky, nemusíš chodit daleko, ale stačí jen kliknout na tento odkaz a vysolit více než 100 dolarů za kalhotky či plavky.

Krásná modelka Alexis Ren prodává své spodní prádlo. Oblečení, které už nenosí, se rozhodla zpeněžit
Zdroj: depop

anime and chill

Příspěvek sdílený ALEXIS REN (@alexisren),

Domů
Sdílet
Diskuse