Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2018 v 15:31
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vysmál se ženám v MMA, že by porazil každou z nich. Namísto toho dostal nakládačku od profesionálky, na kterou jen tak nezapomene

SPORT
Uložit Uložené

Kristopher dělal frajera na internetu.

Dostat se do profesionálních soubojů MMA vyžaduje obrovskou cílevědomost a sebezapření, přičemž nezáleží na tom, zda jde o muže nebo ženu. Kristopher Zylinski však očividně nevěřil, že ženy dokáží své mužské protějšky dostat na lopatky, a proto nedávno na Facebooku napsal dlouhý příspěvek o tom, jak by on dokázal zbít každou z nich.

Napsal, že 99 procent žen je příliš slabých a bez dostatečných reflexů na to, aby se mohly rovnat mužům, a dokonce prohlásil, že pokud by se s ním nějaká MMA profesionálka chtěla poprat, klidně se k tomu za finanční odměnu nechá přemluvit.

Portál McDojoLife ho proto vzal za slovo a uspořádal souboj mezi Kristopherem a Tarou Larose, která je profesionální americkou MMA bojovnicí. Kristopher pak velmi rychle pochopil, že si proti Taře ani neškrtne, a tak namísto výsměchu dostal kvalitní nakládačku a možná si příště dá větší pozor na to, co píše na internetu.  

Domů
Sdílet
Diskuse