Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2018 16:29
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Gordon Ramsay si vystřelil z veganů díky jedinému příspěvku na Twitteru. Za vtip o organizaci PETA si u nich uznání nevysloužil

ZAJÍMAVOSTI TWITTER
Uložit Uložené

Slavný kuchař pokračuje ve svých zábavných příspěvcích na Twitteru.

Známý šéfkuchař Gordon Ramsay se nikdy nebál skandálů a kontroverze, což již několik let pravidelně dokazuje na sociálních sítích. Gordon se stal známým i díky tomu, že mu fanoušci na Twitter posílají fotografie svých jídel a když má kuchař trochu volného času, tak se pustí do jejich prohlížení a často si neodpustí ani trefnou poznámku, která často obsahuje kreativní urážky.

Tentokrát se ho jedna z fanynek chtěla zeptat, jestli se mu líbí její speciální veganské lasagne, ale Gordon očividně neměl pochopení pro oblíbené jídlo bez masa. Místo toho jí pouze s humorem vzkázal, že veganské jídla neuznává, protože je členem organizace PETA, avšak mírně upravil význam této zkratky.

Z organizace na ochranu zvířat se najednou podle Gordona stala organizace s názvem People Eating Tasty Animals, čili Lidé konzumující chutná zvířata, a kuchař zřejmě přesně věděl, co dělá, protože trefil hřebík na hlavičku. Vegani mu okamžitě začali nadávat a odsuzovat jeho příspěvek, ale jemu to bezpochyby vůbec nevadí a jen své jméno opět šikovně dostal do médií.





Domů
Sdílet
Diskuse