Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2018 22:35
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kylie Jenner se stala čerstvou matkou malé dcery! Otec Travis Scott se s nejmladší sestrou Kim Kardashian ještě na jméně nedohodl

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mladá hvězdička je pyšnou mámou.

V posledních letech rychle vystřelila do světa showbyznysu a netrvalo dlouho, než se i ona stala pyšnou maminkou. Nejmladší členka gangu Kardashianů a Jennerů Kylie se stala čerstvou maminkou malé dcery, jejímž otcem je známý raper Travis Scott, po dlouhých měsících konspiračních teorií. Poprvé se informace o jejím těhotenství dostaly na internet už v září, ale Kylie se rozhodla během těhotenství zůstat mimo světla reflektorů a omezila i svou aktivitu na sociálních sítích.


Těhotenství přitom nikdy oficiálně nepotvrdila a na veřejnost pronikaly jen zákulisní informace o tom, že Kylie je skutečně těhotná a dítě by mělo na svět přijít již brzy. Kylie ani Travis se ještě nerozhodli, jak svého prvního potomka pojmenují, ale hrdý otec i s mámou Kylie se objevil v nemocnici a podle informací z porodnice nemohl udržet své emoce na uzdě v momentě, když poprvé vzal svou dceru do rukou. Kylie o porodu zveřejnila i dojemný příspěvek na Instagramu, a tak máme o jednu aféru v showbyznysu méně.

Domů
Sdílet
Diskuse