Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2018 15:34
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Sexy hrdinky, rozzuřený Cable a šílený Deadpool. Užijte si úžasný trailer pro pokračování jedné z nejlepších komedií vůbec

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Konečně pořádný trailer, pár hlášek a příslib skvělého komiksového filmu.

Přišlo to zcela nečekaně. Fox a tvůrci Deadpoola 2 se rozhodli, že nebudou utrácet peníze na Super Bowl spot. Očividně to nepotřebují a plnohodnotný trailer přinášejí až pár dní po oslavě filmových novinek. Ukazují tak byznysu jasný prostředníček a nás to těší. Je to známka, že kampaň bude zase jednou svá a je velká šance, že i originální a vtipná.

Stejně jako trailer níže, od kterého jsme možná čekali něco víc, ale stále jsme teprve na začátku reklamní masáže a nové postavy bylo třeba pořádně ukázat. Nejvíce prostoru si pro sebe krade Cable, potěšila hláška podrývající Warner Bros. a jejich Justice League, no a těšíme se na několik známých postav, jako například na taxikáře či sexy Wadeovu přítelkyni.

Zdá se, že se dočkáme i množství záběrů z budoucnosti, kde Cable rozhodně neseká dobrotu. Navíc se zdá, že v traileru vidíme i Terryho Crewse. Jakou roli dostal, to skutečně netušíme, ale snad bude úžasná. Premiéra snímku od režiséra Davida Leitche (John Wick, Atomic Blonde) na základě scénáře od Rhetta Reese a Paula Wernicka (Zombieland, Deadpool 1) je u nás naplánována na 31. května 2018. Pro více informací klikejte sem.

Sexy hrdinky, rozzuřený Cable a šílený Deadpool. Užijte si úžasný trailer pro pokračování jedné z nejlepších komedií vůbec
Zdroj: Fox
Domů
Sdílet
Diskuse