Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2018 18:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Hlavně ať se to nedoví máma od PSH dostává remix verzi. Přidává se MC Gey, Mladej Moris, Maniak a Supa

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Ještě v závěru minulého roku zveřejnili PSH singl, který dnes obohacují slokami i další kolegové ze scény.

Dnes můžeme s jistotou, že legendární pražská trojice PSH vydá letos další společné album a zatím vše nasvědčuje tomu, že se máme na co těšit. Před něco více než týdnem jsme měli možnost slyšet skladbu Shitstorm a ještě předtím věc  Hlavně ať se to nedoví máma, přičemž oba tracky dostaly i kvalitní videoklipy.

Jelikož jsou členové Bigg Boss labelu známí svou pracovitostí, vydání celého projektu se zatím neznámým názvem můžeme očekávat ještě před letem. Zároveň se nechali slyšet, že nám do té doby budou v pravidelných intervalech servírovat další ukázky, takže se ještě určitě je na co těšit.

Dnes jsme se navíc dočkali avizovaného remixu na Hlavně ať se to nedoví máma, kde se kromě původních interpretů objevuje i MC Gey, Mladej Moris, Maniak a slovenský reprezentant Supa. Zda se ti více líbí původní, nebo nová verze, nám klidně napiš do komentářů.

Domů
Sdílet
Diskuse