Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2018 21:02
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Kendrick Lamar fanouškům zakazuje nahrávat jeho koncerty

HUDBA KENDRICK LAMAR RAP
Uložit Uložené

Dle rapera by si lidé měli užívat přítomný okamžik.

Ty nejpamátnější momenty našeho života si dnes častokrát už neužijeme tak jako v minulosti. Ať už jde například o vystoupení našeho oblíbeného interpreta či sportovní událost, mnohokrát dáme přednost kameře na našem smartphonu před skutečným zážitkem. Ve snaze všechno zaznamenat, ať už pro potřeby osobního charakteru nebo sociálních sítí, můžeme přijít o skutečný zážitek plynoucí z probíhajícího momentu.

Uvědomuje si to i vícenásobný držitel Grammy, raper Kendrick Lamar, který překvapil nejnovějším prohlášením o focení na jeho koncertech. Hvězda prohlásila, že používání smartphonů začne jednoduše zakazovat, protože by si fanoušci měli naplno užívat to, co se právě děje, ne se to snažit úpěnlivě reprodukovat.

Jak informoval Guardian, Kendrick navíc zakazuje vstup profesionálním fotografům. Rozhodně však není jediným, kdo něco podobného zavedl, jedním z prvních byl například známý americký zpěvák a producent Jack White.

Domů
Sdílet
Diskuse