Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2018 22:10
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Pokud jako první dokončíš novou hru, získáš 1 Bitcoin. Kryptoměna za zhruba 10 tisíc dolarů čeká na nejšikovnějšího hráče

TECH
Uložit Uložené

Bitcoin je jednoznačně lákavou odměnou.

Existuje množství počítačových her, díky kterým bys mohl vydělat slušné peníze, avšak jedna velmi dobrá příležitost přijde už za pár dní na Steam. V době, kdy kryptoměny získávají stále více pozornosti, si hra Montecrypto: The Bitcoin Enigma pro nové hráče připravila lákavou odměnu.

Hra sestává z 24 logických hádanek a poskytuje možnost vyřešit je individuálně, nebo spolupracovat se svými kamarády, aby ses dostal až na samotný konec. V průběh hry budou moci hráči odhalovat několik nápovědy, a pokud se dokážeš efektivně spojit se svými přáteli a odhalit si vzájemně nápovědy, o kterých ten druhý zatím neví, je přece jen jednodušší vyřešit hádanku.

Bitcoin přitom po pár týdnech propadávání nabral druhý dech a opět se vyšplhal na hranici 10 tisíc dolarů, což definitivně zní jako dostatečná motivace k tomu, aby lidé do hry investovali pár dolarů. Grafika ani propracovanost hry se samozřejmě se současnými tituly porovnat nedá, ale kde jinde máš šanci za svou zručnost vyhrát 10 tisíc dolarů, z nichž se o pár let může stát ještě mnohem více?

Pokud jako první dokončíš novou hru, získáš 1 Bitcoin. Kryptoměna za zhruba 10 tisíc dolarů čeká na nejšikovnějšího hráče
Zdroj: Pexels

Domů
Sdílet
Diskuse