Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2018 v 16:58
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sylvester Stallone vtipně zareagoval na fámy o vlastní smrti. Instagram využil k žertíku se svými dcerami

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Legendární herec se vtipkování nebrání.

Na internetu se čas od času šíří nepravdivé zprávy o tom, co se stalo známým osobnostem. Výjimkou není ani legendární herec Sylvester Stallone, který se před pár dny stal obětí nechutného hoaxu. Sociální sítě ovládla zpráva, že Stallone naneštěstí zemřel, a tak tisíce fanoušků propadlo v pláč a vyjadřovali jeho rodině soustrast.

Není známo, od koho nepravdivá zpráva přišla, ale Sylvester Stallone samozřejmě nezemřel a ještě se i pobavil na účet tvůrce hoaxu a lidi, kteří mu naletěli. Na Instagramu zveřejnil příspěvek, v němž lidem vzkazuje, aby hloupostem na internetu nevěřili a o několik hodin později si zažertoval i se svými dcerami. Během nepříliš silné bouřky s krupobitím pustil své dvě dcery Sistine a Sophii z domu a pak je nahrál, jak ho prosí, aby je pustil zpět dovnitř.

Video zavěsil na Instagram i s popisem „Je skvělé, že jsem se vrátil z mrtvých.“ A hned pod tím se objevily podpůrné komentáře lidí z celého světa, kteří byli spokojeni, že jejich idol pokračuje ve svém životě. Herec se tedy ani ve svých 71 letech nebrání vtipům a my doufáme, že mu to vydrží ještě dlouhá léta.

Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!

Příspěvek sdílený Sly Stallone (@officialslystallone),

Domů
Sdílet
Diskuse