Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2018 15:20
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Post Malone se vozí v tanku ve vizuálu na Psycho a Ty Dolla $ign si užívá kokpit plnými doušky

HUDBA
Uložit Uložené

Číslo 5 z žebříčku Billboard Hot 100 se dočkává i vizuálního zpracování, které koresponduje s názvem skladby.

Zámořská hudební scéna je na zcela jiném levelu oproti té naší, a to i co se týče videoklipů, o čemž nás nově přesvědčil i Post Malone. Stále teprve 22letý interpret původem z New Yorku našel svůj druhý domov v Los Angeles a vypadá to tak, že teplejší klima mu prospívá.

Stoney totiž od svého debutového singlu White Iverson urazil pořádně dlouhou trať a přináší věci, které dokáží zaujmout široké pole posluchačů. Nejnovější počin rapera je ulítlá skladba Psycho, na které hostuje Ty Dolla $ign, přičemž právě na ni před pár hodinami vyšel i vizuál.

Ten se nese na stejné vlně jako samotné dílo zčásti produkované samotným autorem, který si střihl scénu na tanku nebo na zasněženém vrakovišti v kožichu. Celý videoklip z dílny studia Definate Films naleznete níže a my věříme, že na album Beerbongs & Bentleys už nebudeme po prvotním odkladu čekat dlouhou dobu.

„My money thick, won't ever fold
She said, 'Can I have some to hold?'
And I can’t ever tell you no“

Domů
Sdílet
Diskuse