Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. března 2018 20:09
Čas čtení 0:00
Marek R.

Will Smith si vyzkoušel rande s robotem pojmenovaným Sophia. Při pokusu o polibek ho poslala do friendzone

TECH WILL SMITH
Uložit Uložené

Sice Sophia v mnoha momentech působila strašidelně, i tak je ale úžasné sledovat, kam se až umělá inteligence posunula.

Will Smith patří mezi známé lidi, kteří jsou nesmírně aktivní na sociálních sítích a možná vás překvapí, že na jeho oficiálním YouTube kanálu ho sleduje 1,4 milionu lidí. Se svými fanoušky se neustále snaží být v kontaktu a ve svém nejnovějším videu všem ukázal, jaké je to jít na rande s robotem.

Mnohé v tomto okamžiku pravděpodobně napadl film I, Robot, ve kterém hrál hlavní roli právě Will Smith. Tentokrát to však byla mnohem příjemnější záležitost, i když pořádně bizarní.

Oblíbený herec pozval na rande robota se jménem Sophia, o kterém jsi už určitě slyšel. Jde přesně o toho robota, který získal občanství v Saúdské Arábii a který byl vyvinut společností Hanson Robotics. Během představení v říjnu se postavil na pódium a vzkázal publiku: „Příjemné odpoledne, jmenuji se Sophia a jsem nejnovější a nejlepší robot od Hanson Robotics. Díky za pozvání.“

Už tehdy lidí ohromilo, že Sophia neměla problém vést s lidmi rozhovor a Will Smith se tak nebál s ní prohodit pár slov. Dokonce se i pokusil Sophii rozesmát vtipem, ta ho však vůbec nepochopila a pár sekund poté dokonce Willovi vzkázala, že jeho písničky ji vůbec nelákají.

Doporučeno
10 nejlepších filmů s Willem Smithem (Žebříček) 10 nejlepších filmů s Willem Smithem (Žebříček) 16. září 2022 14:30

Will Smith se v jednom momentě také pokusil Sophii políbit, ta ho však odmítla a vzkázala mu, že jsou jen kamarádi a pořádně děsivě na něj pohlédla. A i když Sophia v mnoha momentech působila strašidelně, i tak je úžasné sledovat, kam až se umělá inteligence posunula.




Domů
Sdílet
Diskuse