Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2018 13:03
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Fortnite na iOS si už může zahrát každý. Hráči s Androidem si však budou muset počkat ještě pár měsíců

TECH ANDROID
Uložit Uložené

Stačí vběhnout do App Storu a Fortnite si zdarma stáhnout.

Fortnite na mobilní zařízení zaútočilo už během minulého měsíce, ale vývojáři EPIC Games se zaměřili pouze na zařízení se systémem iOS 11. Ani vlastníci zařízení od Applu však neměli stoprocentně volnou ruku, na to, aby se mohli dostat do hry, potřebovali speciální kódy, které vývojáři zaslali jen některým hráčům. Kódy se mezi hráči rychle šířily, ale hromada lidí se do mobilní verze jednoduše nedokázala dostat.

Vývojáři Fortnite však konečně usoudili, že je čas se těchto kódů zbavit. Hra totiž vyšla z předčasného přístupu a její plná verze je nyní dostupná pro každého s nejnovějším iOS. Stačí tak otevřít App Store a hru si zdarma stáhnout. Aplikace bude stoprocentně synchronizovaná s tvým herním účtem na počítači či konzoli. Hráči na mobilech by v běžných zápasech neměli narazit na lidi s počítačovou verzí, ale v případě přátelských zápasů je tento cross-play podporován.

Pokud jsi však vlastníkem Android zařízení, máme pro tebe smutnou zprávu. Mobilní verze se na Google Play ještě nenachází a podle autorů hry ji tam ještě několik měsíců rozhodně neuvidíme, i když se na ní usilovně pracuje. Zatím si však na svém smartphonu s Androidem můžeš zahrát podobně populární battle royale hru, PUBG.

Domů
Sdílet
Diskuse