Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. dubna 2018 16:12
Čas čtení 0:00
Adam Lukáč

V dalším Call of Duty se možná dočkáme battle royale módu. Nejspíše však nenabídne singleplayer

TECH
Uložit Uložené

Oblíbená střílečka pravděpodobně přijde o singleplayer. Nahradí ho prý battle royale mód.

Battle royale mód už není žádná novinka a hráči si oblíbili pocit posledního žijícího hráče. Vývojáři z Activision před pár měsíci spustili BR mód v Call of Duty: Online, což je free-to-play verze ušitá na míru pro čínský trh. Na východě už mód otestovali a po nejnovější informaci se můžeme těšit nejen na Call of Duty: Black Ops 4, ale i na jeho battle royale mód.

Místo toho se však pravděpodobně nedočkáme kampaně. Mnozí z nás si určitě pamatují příběh nejednoho Call of Duty, ale podle Activision bylo Black Ops vždy o multiplayeru. Zkusili to například na Black Ops 3, kde se hra prodávala na Xbox 360 a PS3 bez kampaně a společnost nezaznamenala výrazný vliv absence kampaně na prodejích.

V dalším Call of Duty se možná dočkáme battle royale módu. Nejspíše však nenabídne singleplayer
Zdroj: YouTube

Díru po příběhu chtějí zatmelit právě battle royale módem. Namísto 100 hráčů se jich na bitevním poli setká jen 18, mapa má být menší a tím pádem bude jedna hra kratší. Startovní pozici si hráč zvolí ještě před začátkem zápasu. Vše ostatní je podobné jiným BR hrám a na začátku si musíš najít zbraně a brnění. Samozřejmě, poslední žijící hráč vyhrává. Call of Duty: Black Ops 4 bychom se měli dočkat 12. října 2018 a více informací se dozvíme 17. května na představení hry v Los Angeles.

Domů
Sdílet
Diskuse