Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2018 10:21
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž tvrdí, že je vnukem Adolfa Hitlera a chce to dokázat i testem DNA. Vzorek slin poslal do Ruska, aby ho otestovali na lebce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Francouz chce konečně zjistit pravdu o svém dědečkovi.

Adolf Hitler prý jako mladý voják oplodnil francouzskou dívku. Philippe Loret vyšel se svým příběhem na veřejnost už před několika lety, ale tentokrát se vrací v plné síle. Instalatér z Francie nedávno oslavil své 62. narozeniny a konečně se mu naskytla příležitost, jak dokázat svůj skutečný původ. Jako mladý voják měl Hitler v řadách německé armády okouzlit nevinnou Francouzku a v roce 1916 měl z krátkého vztahu vzniknout i nový život.

Philippe si na příběh o svém údajném dědečkovi vzpomněl po letech, protože se mu vynořila myšlenka, jak si ho jednou se sourozenci otec posadil a konfrontoval své děti s informací, že jsou ve skutečnosti vnoučata nacistického diktátora. Babička prý byla s Hitlerem spokojená a Adolf měl být dobrý i v posteli, což je mimořádně zvláštní vzpomínka na konverzaci mezi synem a matkou.


V roce 1944 navštívil Leonard Wilkes dům ve Francii, kde přebýval Hitler v první světové válce. Našel tam ženu, která mu měla porodit syna a ona jim prozradila, že Hitlerův syn momentálně ve skutečnosti bojuje proti Němcům ve válce. Philippe si nyní zavolal na pomoc Rusy. Ruská státní televize NTV mu prý odebrala vzorek slin a odvezla je do Ruska, kde jej plánuje porovnat s částí lebky Hitlera uloženou ruskou tajnou službou.

Problémem by mohla být důvěryhodnost celého testování, protože v minulosti se již objevily i informace o tom, zda vůbec lebka v Rusku patří Hitlerovi. Pokud prý testy dopadnou negativně, Philippe bude pokračovat v pátrání po skutečném dědečkovi, ale rád by se konečně dostal k pravdě.

Domů
Sdílet
Diskuse