Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2018 15:57
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

13 řidičů zaparkovalo pod mostem, aby zachránili sebevraha před skokem na dálnici

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fotografie byla na sociálních sítích sdílená tisíci uživatelů.

Sebevražda není řešením žádné situace. Uvědomují si to i američtí policisté, kteří dostali včera ráno hlášení o tom, že na dálničním mostě nad mezistátní cestou u města Detroit stojí muž uvažující nad sebevraždou. Policisté při podobných situacích často spolupracují s řidiči kamionů a ani poslední případ nebyl výjimkou.

13 řidičů zaparkovalo pod mostem, aby zachránili sebevraha před skokem na dálnici
Zdroj: WJBK via Michigan State Police Metro Detroit

Ani policisté však obvykle nepotřebují 13 různých řidičů, a tak vypadaly fotografie uzavřené dálnice o to úctyhodněji. Nejdříve přesměrovali běžný provoz na objízdné trasy. Potom čtyři hodiny přemlouvali potenciálního sebevraha, aby si své rozhodnutí rozmyslel a vrátil se z mostu zpět. Po čtyřech hodinách se to policistům nakonec povedlo a naštěstí se nikomu nic nestalo.

Přesto byla fotografie řidičů sdílena tisíci uživateli, kteří prohlašovali, že opět obnovili svou naději v lidstvo. Jak tedy zakončil prohlášení policista Michael Shaw, existuje mnoho způsobů, jak vyřešit své problémy.

Domů
Sdílet
Diskuse