Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2018 19:55
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Travis Scott, Kanye West a Lil Uzi Vert přicházejí s bangerem, který vám bude rotovat v hlavě během celého léta

HUDBA
Uložit Uložené

Častokrát kontroverzní trojice raperů poprvé na společné skladbě a výsledek je více než fenomenální.

V případě, že patříte mezi naše pravidelné čtenáře, tak vám jistě neuniklo, že rap patří mezi preferované žánry u většiny redakce, od čehož se odrážejí publikované příspěvky. Dnes si proto představíme nejnovější singl z dílny Travise Scotta, kterému tentokrát asistují Kanye West a Lil Uzi Vert.

První společné dílo jmenované trojice dostává název „Watch“ a o jeho produkci se postaral autor takových hitů jako například Magnolia od Playboyi Cartiho nebo Gummo od 6ix9ine známějšího jako Tekashi. Pi'erre Bourne připravil letní banger jako tokajské vínko a hvězdní interpreti víc nepotřebovali. Podle spekulací by mělo zároveň jít o skladbu z Travisova očekávaného 3. sólového alba Astroworld, na které se mimořádně těšíme. Nyní si už ovšem vychutnejte hymnu nadcházejících měsíců, která zbourá nejeden klub napříč celým světem.

 I need someone else to make this drink, because
You don't understand the juice to vodka ratio
That could satisfy a real drunk, guess what?
Never trust a bartender that don't drink, bitch

Domů
Sdílet
Diskuse