Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2018 16:12
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Prahu opět navštíví Die Antwoord se svojí bláznivou show! Tohle musíte zažít, vzkazuje kapela

REFRESHER ČESKO
Uložit Uložené

Byli tu už třikrát a nyní se zase vracejí. Die Antwoord do Prahy přinese porci bláznivosti a dekadence. A tentokrát s sebou berou i hosta.

Jihoafrickou skupina Die Antwoord není třeba představovat – a kdybychom se o to pokusili, nebylo by to jednoduché. Jejich hudba poskytuje rapovo-ravovou přehlídku kontroverze, bizarnosti, podivnosti a ještě dalších přívlastků, které vyjadřují, že tato kapela opravdu není pro každého.

Když se v létě spekulovalo, že jejich koncert v Česku bude minimálně u nás úplně poslední, mnohé to zaskočilo. Jaké obrovské překvapení však tvořila informace, že jde o pouhou fámu – letošní rok tu totiž opět vystoupí.

Die Antwoord opravdu přijedou v plné parádě 20. srpna 2018 na pražské Výstaviště. Dvojice Yolandi Visser a Ninja která svým nekonformním punkovým stylem rapuje a zpívá ve směsici angličtiny, afrikánštiny, jazyku jihoafrického národa Zulu a Xhoštiny, vždy doplňuje DJ. Vydali čtyři studiová alba: $O$ (2009), Ten$Ion (2012), Donker Mag (2014) a Mount Ninji and da Nice Time Kid (2016). 

 

„Poslouchat nás jen z počítače, to je jako cákat se ve vaně a předstírat, že se koupete v oceánu. To prostě musíte zažít,“ vzkazuje samotná kapela. A opravdu, jejich bláznivá představení jsou vždy plné energie a nezapomenutelných okamžiků. K tomu všemu Die Antwoord ohlásili, že na velkolepý večer nepřijedou sami – berou s sebou i jednu z nejžhavějších mladých jihoafrických hvězd alternativní scény – Moonchild Sanelly. 

 

Vstupenky budou k dispozici v sítích Ticketpro, Ticketportal a GoOut – omezený počet vstupenek za 850 Kč, ostatní za 950 Kč.

Prahu opět navštíví Die Antwoord se svojí bláznivou show! Tohle musíte zažít, vzkazuje kapela

Die Antwoord

20. srpna 2018, 20:00

Výstaviště Praha, Holešovice

1. vlna 850 Kč, poté 950 Kč

Facebook událost zde

Domů
Sdílet
Diskuse