Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2018 12:32
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

A$AP Rocky odhalil v živém vysílání očekávané tenisky ve spolupráci s Under Armour

MÓDA
Uložit Uložené

K představení došlo v provizorní laboratoři před očima desítek lidí.

Po několika měsících spekulací a uniklých obrázků A$AP Rocky oficiálně odhalil svůj vlastní výtvor v podobě tenisek ve spolupráci se sportovní americkou značkou Under Armour. Svou černou obuv ukázal světu během představení Lab Rat v New Yorku. Celá show byla zaznamenávána přes live stream na YouTube.

K představení došlo v provizorní laboratoři před očima desítek diváků. Rocky byl uzavřen v prosklené kostce, která byla zpočátku zakryta plachtou. Po jejím odkrytí mohli diváci vidět rapera oblečeného v černém obleku, ponořeného do vody v nádobě. Poté, co z ní vyšel, se převlékl do pracovního úboru a začal manipulovat s různými přístroji a zařízeními, až se dostal k samotnému odhalení tenisek.

Celá událost se nesla ve stylu žluto-černých barev, které se nacházejí i u crash testování aut. A to právě z toho důvodu, že je na stejné koncepci postaveno i očekávané Rockyho album Testing. To by podle různých spekulací mělo vyjít již tento pátek, 25. května, protože raper nedávno přidal na Instagram fotku s popisem „525“.

Černé tenisky mají estetický vzhled v souladu s aktuálním chunky trendem. Jsou založeny na obdobném designu, jaký měly kdysi objemné skateové tenisky z konce 90. let. Model je nápadně podobný modelu Osiris D3. Podrobné snímky jsou stále nedostupné, ale je zjevné, že modely budou dva, a to v černém a bílém provedení.

Domů
Sdílet
Diskuse