Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2018 16:07
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Margiela chce za tuhle „košili“ 24 000 Kč

MÓDA
Uložit Uložené

Pokud se v létě často potíš, tento produkt je určitě tím správným řešením.

Pařížská luxusní značka Maison Margiela nám opět ukázala, že pomyslnou laťku výstřednosti dokáže posunout ještě výše. Teprve nedávno jsme tě informovali o zmutovaných polobotkách/pantoflích, které značka přinesla v kolekci s elegantní obuví, ale tentokrát přichází na trh s ještě více atypickým výrobkem.

Nově se návrhářský tým francouzské značky vyřádil natolik, že jim očividně nepřišlo vůbec divné vytvořit děravou košili, která kromě límci, knoflíků, rukávů a pár lemujících bílých látkových pásů vlastně nedisponuje absolutně ničím. Ještě více bizarní než celkový vzhled oděvu je snad už jen cena. Margiela totiž za tento skvost chce neuvěřitelných 1095 dolarů (23 800 Kč).

Netradiční košile je momentálně dostupná na e-shopu SSENSE a podle údajů na stránce je dost žádaná, protože skladem zůstávají už jen poslední kusy a některé velikosti jsou dokonce vyprodány. Takže pokud máš zájem o prodyšnou košili na horké letní dny, měl by sis pospíšit.

Margiela chce za tuhle „košili“ 24 000 Kč
Zdroj: SSENSE
Margiela chce za tuhle „košili“ 24 000 Kč
Zdroj: SSENSE
Domů
Sdílet
Diskuse