Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2018 v 12:13
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Vousatá zpěvačka Conchita Wurst změnila vizáž. Z Rakušanky je nově plnohodnotná blondýna

Uložit Uložené

Vítězka Eurovize 2014 se proměnila v chudou verzi Hulka Hogana.

Rakouská zpěvačka Conchita Wurst, vlastním jménem Thomas Neuwirth, se stala známou zejména díky svému kontroverznímu zevnějšku v mezinárodní pěvecké soutěži Eurovize z roku 2014. Od té doby uběhla nějaká doba a vousatá „draq queen“ po čtyřech letech opět překvapuje všechny své fanoušky. Rozhodla se totiž radikálně změnit svůj vzhled.

Představitelka travesty show se totiž rozhodla transformovat na blondýnu a beze změny nezůstaly ani její vousy. Této přeměně se podrobila pouze nedávno a jako host se s novou vizáží ukázala i na 25. ročníku významné charitativní akce na podporu lidí s HIV a AIDS Life Ball. I přes výhrůžky jejího bývalého přítele se Conchita rozhodla přiznat, že sama trpí zákeřným virem HIV.

Na svém Instagramu však zpěvačka publikovala kromě svého blonďatého looku také vyjádření, že navzdory všemu se cítí silná, motivovaná a svobodná víc než kdy předtím. Rovněž se vyjádřila, že děkuje za podporu při nemoci všem svým fanouškům.

Conchita si svůj nový vzhled či pozornost médií maximálně užívá a s radostí se vystavuje všude, kde se jen dá. Zejména na svém instagramovém profilu, kde dokonce přidala fotografii s popisem, kde sama sebe přirovnává ke známému herci a profesionálnímu wrestlerovi Hulku Hoganovi.

Domů
Sdílet
Diskuse