Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
25. června 2018 19:51
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Není nic krásnějšího než intimita ve vztahu. Umělkyně to dokazuje skrze ilustrace svého manželství

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Umělkyně z Jižní Koreje přesně ví, co je ve vztahu nejkrásnější.

Na konci srpna minulého roku jsme společně nahlédli za oponu partnerské intimity, kterou detailně zachycovala Zipcy. Umělkyně žije v Jižní Koreji a nemá problém s inspirací, protože její manželství je nekonečnou studnicí nápadů, z nichž čerpá při ilustraci.

Její ilustrace se neustále zaměřují na pár základních témat. Láska, něžnost, pouto a upřímnost hrají první housle, přičemž díky talentu dokáže Zipcy všechny součásti svých výtvorů bez problémů spojovat do jednoho celku. Před téměř rokem, kdy jsme o ní psali vůbec poprvé, měla na Instagramu necelých 300 tisíc fanoušků a za uplynulý rok svou aktivitu vystupňovala.

Momentálně by se mohla pochlubit 570 tisíci followery a při pohledu na to, jak usilovně pracuje i nadále, není pochyb o budoucím růstu. Uživatelé sociální sítě její příspěvky velmi rádi sdílejí se svými partnery i přáteli a Zipcy občas připraví překvapení v podobě ilustrace ze známého filmu či seriálu, což se jí podařilo i při poslední části 50 Shades.

Domů
Sdílet
Diskuse