Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2018 21:41
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Gangster přiznal, že ví, kdo zabil Tupaca. Keefe D měl sedět v autě, z nějž se střílelo

HUDBA
Uložit Uložené

Duane Keith Davis po diagnostikování rakoviny vyšel s pravdou ven.

Od vraždy legendárního rapera Tupac Shakura uběhlo téměř 22 let. Svět dodnes nezná definitivně jméno vraha, který ho připravil o život. V nové dokumentární sérii Unsolved, the Tupac and Biggie Murders však tvůrci divákům představili komplexní přehled o tom, jaké teorie jednotlivých vražd existují a před kameru se odvážně posadil i Duane Keith Davis známý jako Keefe D.

Krátce po střelbě na rapera a následné smrti se na veřejnosti objevily informace o tom, že Tupaca měl zastřelit Orlando Anderson. Andersona prý Tupac se svými kamarády zbil a vytvořil tak konflikt mezi notoricky známými gangy Los Angeles. Anderson měl mít blízko ke gangu Crips, zatímco Tupac měl kontakty na Bloodz, a proto si Anderson umínil, že chce pomstu.

V dokumentární sérii začal Duane Keith Davis otevřeně mluvit o osudné noci, kdy byl Tupac napaden. Davis je strýcem zmíněného Andersona, který mimochodem zemřel při násilnostech v roce 1998, a veřejnosti se rozhodl vyprávět pravdu zejména kvůli tomu, že mu diagnostikovali rakovinu a už nemá co ztratit. Diváci se dozvědí, že Davis se zúčastnil přímo vraždy Tupaca, ale nestiskl spoušť.

Střílet měl člověk sedící na zadním sedadle auta, ale Davis zatím odmítl označit střelce jménem, protože je to proti pouličním pravidlům. Dlouhá léta přitom za hlavního podezřelého lidé označují zesnulého Andersona, který ale před svou smrtí odmítl jakékoliv podobné dohady. Dodnes nebyla Tupacova vražda vyšetřena, a tak fanoušci operují s mnoha konspiracemi o tom, jak raper smrt nafingoval.

Domů
Sdílet
Diskuse