Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2018 18:31
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Šestiměsíční holčička z Japonska má vlasy, které jí budeš závidět

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Děvčátko Chanco se vlasy může chlubit.

Mnoho dospělých lidí má v pokročilém věku problém s hustotou jejich vlasů, rozhodně tak budou závidět této malé japonské holčičce. Většina miminek se už rodí s nějakým náznakem vlasů, ale ani po několika měsících se nemohou chlubit žádnou majestátní hřívou. Jen šest měsíců stará holčička Chanco však všechna ostatní dítka strčí do kapsy – alespoň co se vlasů týká.

Její rodiče přitom nepoužívají žádné drahé vlasové produkty či vitamíny, vlasy Chanco jsou přírodní a holčička je díky nim pořádně roztomilá. Její vlasy jsou v podstatě větší než hlava. Vše bylo přitom jasné už od narození, Chanco se již narodila s plnou hlavou vlasů a její mámě bylo okamžitě jasné, že něco takového se nestává běžně. Holčičce proto mimo jiné založila vlastní Instagram (má již 51 tisíc followerů), kam přidává její fotky a lidé zkrátka nemohou uvěřit, že šestiměsíční človíček může mít takový účes.

Domů
Sdílet
Diskuse