Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2018 17:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pražské Hip Hop Žije zveřejňuje časový harmonogram a pořádá soutěž o 4 lístky

HUDBA
Uložit Uložené

Už nejbližší sobotu bude Praha hostit pokračování festivalové série Hip Hop Žije. Máme pro tebe všechny důležité informace, včetně rozpisu koncertů.

Už nejbližší sobotu – 28. července – bude Výstaviště Holešovice v Praze poprvé hostit festival Hip Hop Žije, který má ambici stát se největší rapovou událostí nejen na Slovensku, ale i v Česku. Zatím má na úspěch našlápnuto více než dobře a důkazem je pět zdařilých ročníků v Bratislavě a dalších menších městech. Organizátoři si dávají záležet na komfortu návštěvníků, zajímavých doprovodných atrakcích a samozřejmě také selekci interpretů, kteří jsou vždy největším lákadlem.

V českém hlavním městě nás čeká venkovní pódium, kde si návštěvníci užijí doprovodný program a taky vnitřní stage, kde proběhne celý hudební program bez možnosti ohrožení případným nepříznivým počasím. Dokonalý záložní plán nemůže nic pokazit a ty se můžeš těšit na nadupané vystoupení Kontrafaktu, Separa, Majka Spirita, Yzomandiase s Nik Tendem, Azurit Kingdom, Ektora, Pil C-ho a další. Třešničkou na dortu bude člen A$AP Mob, Twelvyy, kterého znáš například díky skladbě Hella Hoes.

Máme pro tebe už i časový rozpis a mapu známého holešovického areálu, takže si budeš moci všechno pěkně naplánovat.

Pražské Hip Hop Žije zveřejňuje časový harmonogram a pořádá soutěž o 4 lístky

Společně s organizátory jsme připravili i soutěž o 2×2 lístky. Vše se dozvíš v instagramovém příspěvku přiloženém níže.

Domů
Sdílet
Diskuse