Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2018 18:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vec a Tono S. chystajú spoločný album. Vypočuj si pohodovú novinku ku grilovačke, na ktorú nepatrí stres ani fet

HUDBA
Uložit Uložené

Škrupov spev dokáže dodať atmosféru každej letnej skladbe a výnimkou nie je ani tá dnešná. Zároveň ide o prvú ukážku z nového projektu Ultrazvuk.

Vec a Tono S. mali k sebe vždy blízko nielen tvorbou, ale aj kamarátsky. Keďže sa obaja na chvíľu hudobne odmlčali a Branči sa pripomenul hlavne kritickými skladbami k vtedy aktuálnym udalostiam, očakávali sme, že niečo chystajú. Len málokto by si však dokázal tipnúť, že pôjde o spoločný hudobný projekt, kvôli ktorému dokonca vytvorili zoskupenie s názvom Ultrazvuk

Dnes sme sa dočkali prvej oficiálnej ukážky Teleport, kde hosťuje aj spevák Škrupo a ak si fanúšikom pozitívnych bazénoviek, tak si určite prídeš na svoje. Všetko nasvedčuje tomu, že sa máme na či tešiť, no viac informácii o prípadnom dátume vydania sa k nám zatiaľ nedostalo. 

Už tradične sme sa dočkali aj sprievodného vizuálu, ktorý si na starosti zobral režisér Braňo Vincze. Zábery pochádzajú z grilovačky v spoločnosti rodiny a blízkych priateľov. Ak sa potrebuješ okamžite zbaviť zlej nálady, tak si utekaj pustiť výsledok. 

Domů
Sdílet
Diskuse