Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
31. srpna 2018 9:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem překvapuje novým albem Kamikaze. Snaží se napravit fanouškům chuť po Revivalu?

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Ještě v prosinci 2017 vydal Slim Shady diskutované sólo a dnes se s celistvým projektem o slovo hlásí znovu.

Je standardem, že domácí i zahraniční interpreti svým fanouškům chystané projekty oznámí. Ani v Eminemově případě tomu nebylo při vydání prosincového sóla Revival jinak. Toto album však vyvolalo relativně bouřlivou diskusi o tom, zda je Slim Shady ještě dobrým raperem, nebo se na něm pomalu začíná podepisovat jeho věk a skutečnost, že je na scéně tak dlouho.

Eminem se dnes bez jakéhokoliv oznamování o slovo hlásí s celistvým projektem znovu. Ten dostává název Kamikaze a najdeme na něm 13 skladeb s celkovou délkou 45 minut. Jde tedy o poctivou záležitost, kde najdeme i pár hostů.

Zatím nechceme soudit, co bylo jeho motivací, ale naše dohady směřují k tomu, že chtěl mírně pohoršeným fanouškům napravit chuť. Ty nám dej vědět, jak se ti Kamikaze líbí a my se k němu určitě brzy vrátíme alespoň s krátkým hodnocením.

Domů
Sdílet
Diskuse