Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2018 19:06
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Leoš Mareš na Instagramu popsal, jak to ve skutečnosti bylo s jeho rolí v Kazmově One Man Show

ZAJÍMAVOSTI LEOŠ MAREŠ
Uložit Uložené

Populární bavič nám přiblížil celou situaci ze svého úhlu pohledu.

O včerejší půlnoci publikoval Kazma další díl One Man Show. Dle očekávání, která nám předestřely starší události a trailer, jsme se dočkali vysvětlení kauzy s Leošem Marešem.

Ovšem jen z Kazmovy strany.

Bylo nám řečeno, že Leošův emotivní výstup na Instagramu byl kýženou reakcí tvůrců OMS, kteří zjistili, že Ferrari, o které se zpěvák a moderátor sází, je na leasing. 

Nebylo však třeba ani detailní analýzy, aby i méně bystrý divák postřehl, že se nový díl OMS Kazmovi vymkl z rukou a pokouší se to zachránit dotáčkami, které mají sledující přesvědčit, že to celé bylo v plánu.

Pravděpodobně nebylo.

Kazma s Leošovou reakcí nepočítal, a ten mu tím naboural jeho plány. Sám moderátor Evropy 2 se k tomu dnes vyjádřil na svém Instagramu, a pokud bychom si ze dvou verzí jednoho příběhu měli vybrat tu důvěryhodnější, bude to ta jeho. 

Obrázek si udělejte sami. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Video OMS je pěkné. Osvětový tón chválihodný. Zpracování úžasné. Písnička je super. Přesto bych chtěl komentovat pouze svojí úlohu v show. Zážitek z fingované nehody byl pro mě neuvěřitelně frustrující. Určitě někteří z vás něco podobného zažili a ten kontakt s blízkosti smrti je hrozný. To, že to byla fikce jsem v tu chvíli samozřejmě nevěděl a po prozrazení jsem cítil jen úlevu, že ten pán žije a nic se mu nestalo. Nemyslím si, že by se takovými podobnými způsoby mělo upozorňovat na cokoli. Někoho zmlátit, aby se upozornilo na násilí. Někoho rozbrečet, aby se upozornilo na smutek. Někoho zneuctít, aby se upozornilo na křivdu. Kazma chtěl to Ferrari. Strašně ho chtěl. Díky mojí sázce se mu naskytla možnost, jak získat skvělý obsah své další show. Vymyslel k tomu proto charitativní podtext a dal se do díla. Byl den před koncerty v O2 Aréně, když jsem po fingované nehodě dojel do radia. Dostal jsem strach. Měl jsem obrovský strach, že kauza KAZMA zničí mojí půlroční práci na koncertech a všichni budou řešit jen tu nehodu. Nikomu jsem proto o tom neřekl, nechal si to v sobě a po Ranní Show jsem se sešel s Kazmou, který mně vylíčil, jaké má s Ferrari úmysly. Plánoval osobní převzetí auta přímo na podiu, oblepeného logy OMS. Plánoval několikaměsíční dotáčení své Show společně se mnou. Plánoval nainstalování skrytých kamer u nás doma. Plánoval auto prodat a utržené peníze věnovat na charitu a mě hodlal jmenovat cituji “Sponzorem One Man Show” Všechno tohle je na záznamu ze kterého jste slyšeli jedinou větu “Podle mě jsi nevyhrál, ale můj návrh je, že bych ti to auto půjčil a dal na tvojí nadaci milion korun” .... co? .... cože? Že jste nic takového neslyšeli. No stačilo první a poslední část tohoto souvětí odstřihnout a zbyla jen věta “Můj návrh je, že bych ti to auto půjčil” Co se týče mé instastory z noci po incidentu, bylo to poprvé za celý den, kdy jsem se někomu svěřil se svým ranním zážitkem z nehody a přiznávám, že mně ruply nervy. Poté co chlapci v létě předělali scénář a upravili pointu, vyprodukovali ve střižně opravdu skvělou show. Gratuluju..

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares),

Domů
Sdílet
Diskuse