Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2018 12:32
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Od skateboardových siluet až po high fashion. Těmito teniskami nešlápnete vedle

MÓDA
Uložit Uložené

Šest párů, která se neztratí v žádném botníku.

Svět módy a obzvláště obuvi je pořádně rychlý a sledovat všechny vycházející modely, respektive barevná provedení, je nemožné, a tak pro vás pravidelně připravujeme obdobné články. Pokaždé se snažíme vybrat jen to aktuálně nejzajímavější a jinak tomu nebude ani tentokrát.

Po dlouhém hledání napříč Instagramem a online obchodů, včetně domácího Freshlabels, tu máme výběr sestávající ze šesti párů. Na své by si měli přijít všichni, a to ať už máte v oblibě sportswear, skateboardovou módu nebo high end.

Těšit se tak můžete na kousky od Nike, Vans či Balenciaga, která stále společně s Gucci dominuje celému průmyslu. Více vám už však napoví následující řádky a potřebné záběry.

Vans UA Era / 1 640 Kč

Klasika, která už dávno opustila jen vody skateboardingu a v posledních letech se zařadila mezi nejvyhledávanější obuv mezi mladými lidmi.

Dnes jsme pro vás vybrali výraznější kousek s ikonickou šachovnicí umístěnou na spodní části, což nevídáme až tak často. Obuv, která je jako stvořená na zatím suchý podzim, a zároveň nebudete působit všedním dojmem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Goodhood (@goodhood) on

adidas Originals Falcon / 2 700 Kč

Německý výrobce sportovní módy číslo jedna nespí na vavřínech a správně zachycuje vlnu devadesátých let. Model Falcon je pohlazením na duši pro všechny fanoušky zmíněného období, kterému dominovaly zejména nadrozměrné věci, včetně všech bot.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by END. (@end_clothing) on

Nike x Off-White Blazer Mid / 3 340 Kč (3. 10. na stránkách END.) 

Virgil Abloh udělal z ničeho něco a jeho značka Off-White pohltila celý svět, čímž si vysloužil místo u Louis Vuitton či kolaborace s Nike.

Nejaktuálnější záležitostí, co se týče obuvi, je střední verze siluety Blazer ve dvou barevných provedeních tematicky laděných k Halloweenu. Nás zaujala především světlejší varianta s kontrastním brandingem, ale ani černobílá verze není k zahození.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by END. (@end_clothing) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by END. (@end_clothing) on

Nike Air Max 1 "Pompidou" / 4 000 Kč 

U nejúspěšnější sportovní značky se sídlem v Oregonu ještě chvilku zůstaneme, neboť nabízí další skvost. Silueta Air Max 1 se po letech v pozadí novějších bratrů opět začíná tlačit na výsluní, což je jen a jen dobře, protože má pořád co nabídnout i mladým.

Součástí mini balíčku s přívlastkem "Pompidou" jsou povedené varianty v tlumených odstínech vhodných na nejbližší týdny.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by END. (@end_clothing) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by END. (@end_clothing) on

Eytys Jet Turbo / 7 290 Kč 

Předposlední pár dnešního výběru najdeme na stránkách českého prodejce Freshlabels, což znamená, že v případě objednávky ho budete mít doma nejpozději do dvou dnů.

Přesuňme se ovšem k samotným teniskám z rukou švédských mistrů svého řemesla, kteří také podlehli kouzlu "chunky" sneakers. Masivní platforma, divné tvary a metalické prvky dělají z modelu Jet Turbo ideální obuv pro obě pohlaví s dávkou odvahy.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Freshlabels (@freshlabels) on

Balenciaga Triple S / 17 870 Kč

To nejlepší a zároveň i nejdražší přichází v podání francouzského módního domu pod patronací excentrického návrháře jménem Demna Gvasalia.

Model, který celou vlnu „ošklivých“ bot odstartoval a nejlépe vystihuje jejich podstatu v plné kráse. Dílo gruzínského mága se pokouší okopírovat více výrobců, avšak Triple S nesahá žádný pokus ani po paty.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by END. (@end_clothing) on

Domů
Sdílet
Diskuse