Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2018 8:02
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Zlobíš se, protože Drake vyje*al tvou ženu. Snoop Dogg útočí na Kanyeho Westa za kamarádství s Trumpem

HUDBA SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Konflikt mezi rapery se v posledních dnech vyostřuje.

Kanye West v posledních týdnech začal stále výrazněji vyjadřovat svoji podporu současnému prezidentu Donaldu Trumpovi. Raper se nezastavil ani u kontroverzních komentářů o otroctví a minulý týden zajel rovnou do oválné pracovny, aby si s Trumpem promluvil tváří v tvář.

Navrhl mu, aby vyměnil současné letadlo Air Force One za IPLA 1 vyráběné společností Apple. Oba si povídali i o reformě právního systému, jenže Kanye sklidil za podporu Trumpa výraznou kritiku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Už v minulosti proti němu ostře vystoupil Snoop Dogg, avšak před pár hodinami své útoky ještě vystupňoval. Na svůj Instagram přidal video, ve kterém s úsměvem na rtech mluví o tom, že právě objevil skrytý význam za skladbou In My Feelings od Drakea.

Už tisícovky lidí spekulovaly, kdo se ve skutečnosti skrývá za jménem Kiki, a Snoop Dogg konstatoval, že raper v textu vzpomíná na Kim Kardashian. Není známo, zda má zákulisní informace, nebo chtěl jen Kanyeho naštvat, ale po zdánlivém odhalení identity Kiki pokračoval do velmi intimní oblasti. Původně však měla být Kiki zpěvačka Keshia Chantal, se kterou Drake kdysi chodil.

Kanye se prý zlobí na celý svět, protože Drake měl mít kdysi s Kim Kardashian sex a v poslední skladbě se s tím pochlubil na veřejnosti.

Určitě si pusť video od Snoop Dogga, protože v něm Kanyemu kvalitně nakládá, a zda je Kiki opravdu Kim Kardashian, na to si musíš vytvořit názor sám. Nepředpokládáme však, že Kanye bude jakkoli odpovídat.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený snoopdogg (@snoopdogg),

Domů
Sdílet
Diskuse