Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2018 13:59
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Kanye West je nominován na Grammy v kategorii Nejlepší rocková skladba a Nejlepší rockové vystoupení

HUDBA GRAMMY
Uložit Uložené

Sice jde jen o širší nominaci, ale s dostatečně velkou podporou hlasujících může skladba Freeee s Kid Cudim přepsat hudební historii.

To, že Kanyemu Westovi aktuálně jde karta si dokazujeme více než pravidelně, přičemž stačí sledovat jeho Twitter. Jde o jeho nejoblíbenější sociální síť, kde kromě vlastních statusů sdílí i články bulvárních médií, čímž dodává nepotvrzeným informacím relevanci a nepřímo na ně poukazuje.

Stejně tomu bylo i před pár dny, když chtěl dát fanouškům najevo, že právě díky němu je Američanka odsouzená na 21 let za pašování kokainu na svobodě. Tentokrát tu máme překvapivou novinku z hudebního soudku. Portál TMZ přišel před pár hodinami s nepotvrzenou zprávou, která tvrdila, že track Freeee z alba Kids See Ghosts od Kanyeho Westa a Kida Cudiho se probojovala do širší nominace na cenu Grammy.

Na tom by sice nebylo nic zvláštního, avšak skladba by mohla v případě postupu do užší nominace soutěžit v kategoriích Nejlepší rocková skladba a pro autory je ve hře i ocenění za Nejlepší rockové vystoupení.

V širší nominací se však standardně nachází několik stovek aspirantů. Sice nevíme, jak je to s konkrétní rockovou kategorií, ale pro představu, ve hře o cenu Grammy na nováčka roku je v tomto kole přibližně 300 interpretů. A přesto se jedná o historicky nejnižší číslo.

Domů
Sdílet
Diskuse