Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2018 10:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine už zná svůj trest za sex s nezletilou

HUDBA
Uložit Uložené

Kontroverzní raper se už sice nemusí bát vězení, ale příští čtyři roky si určitě dá na své chování pozor.

Tekashi 6ix9ine si před pár týdny pravděpodobně konečně uvědomil, do jak vážné situace se dostal a pomalu začal uhlazovat všechny škody, které ve snaze zaujmout udělal. Jeho největší přešlap byl sex s nezletilou dívkou v době, kdy ještě nebyl slavný, za což mu dokonce hrozilo vězení.

Jeho nejdůležitější soud proběhl včera, kdy se mělo o trestu rozhodnout. Už pokornému Tekashimu byla nakonec udělena jen čtyřletá podmínka a 1000 hodin veřejně prospěšných prací. Zároveň si musí dávat pozor na jakýkoliv kontakt a spojování se s gangy, což může být pro něj náročné, protože jeho reference často směřují k the Bloods.

Kontroverzní raper soudu poděkoval a prohlásil, že od nynějška není 6ix9ine, ale Daniel, což je jeho civilní jméno. Poděkoval za sebe a miliony svých fanoušků a ze soudu utíkal na třetí narozeniny své dcery. My budeme zvědaví, jaký vliv bude mít tento moment na jeho kariéru a jaký postoj zaujme.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

GOD THANK YOU FOR ALLOWING ME TO BE FREE TO CELEBRATE MY DAUGHTERS 3rd BIRTHDAY ‼

Príspevok, ktorý zdieľa STOOPID OUT NOW ‼ (@6ix9ine),

Domů
Sdílet
Diskuse