Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2018 15:36
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

PewDiePie bojuje o místo nejodebíranějšího kanálu. Fanoušek nakoupil billboardy na jeho podporu

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Jeden z fanoušků PewDiePie, další youtuber jménem Mr. Beast, to s podporou Švéda myslí vážně.

PewDiePie je již několik let nejodebíranějším youtuberem, ale už pár týdnů mu na záda dýchá jiný kanál. Na druhém místě se totiž nachází raketovou rychlostí rostoucí indický channel jménem T-Series. Ten má v portfoliu vše od hudební po seriálovou produkci a denně vydává přes deset videí.

V Indii je čím dál více lidí připojených k internetu a právě díky tomu T-Series rychle roste a aktuálně je jen pár sto tisíc odběrů za oblíbeným Švédem. Z celého závodu vzniklo jedno velké meme a PewDiePie není z jeho blížící se prohry nadšený. Alespoň to ve svých videích s humorem tvrdí.

Bitvu o první místo řeší mnozí youtubeři a jeden z nich má PewDiePie rád až natolik, že investoval do všemožné reklamy, aby Felixe podpořil. Populární youtuber Mr. Beast je známý videi s gigantickým rozpočtem a nezklamal ani tentokrát, kdy reklamu zavěsil na každý billboard ve městě a nevynechal ani televizní či rádiové spoty.

A reklama na několik hodin skutečně pomohla a PewDiePieovi najednou přibylo asi 80 000 nových odběratelů. Růst se však znovu ustálil a už za několik dní očekáváme, že Felix z trůnu sesedne.

Domů
Sdílet
Diskuse