Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. listopadu 2018 11:35
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Po třech týdnech Benovi Cristovao kapacita O2 areny nestačí, přidá další sektory

HUDBA
Uložit Uložené

Kapacita haly nestačila, na Benův koncert se otevírají další sektory.

Ben Cristovao má za sebou deset let na scéně a k tomuto jubileu se rozhodl nadělit si velký úkol – vyprodat O2 arenu. Byl to velký krok, protože mu někteří nevěřili, že by dokázal do této haly přilákat tolik fanoušků.

Po třech týdnech se ukázalo, že obavy byly zbytečné.

Stanovená kapacita haly byla zaplněna a nyní zbývá pouhých cca 500 vstupenek. Organizátoři se rozhodli otevřít zbylá poslední místa, tedy nejvýše umístěné sektory v O2 areně, a dát tak možnost dalším fanouškům, kteří si ještě nestihli vstupenky zakoupit. 

Po třech týdnech Benovi Cristovao kapacita O2 areny nestačí, přidá další sektory

Tento koncert bude pro Bena velkou metou. Podle organizátorů chce předvést to nejlepší a nejzásadnější ze své dosavadní desetileté kariéry. Fanoušky překvapí dekorací a interiérem haly, na čemž aktuálně pracuje s týmem profesionálů.

Kromě této výzvy jej čeká také dvojice listopadových koncertů. Společně se svou kapelou a několika hosty vystoupí v komorním prostoru klubu NoD. Vstupenky na tato vystoupení byly vyprodány během několika hodin

Domů
Sdílet
Diskuse