Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. listopadu 2018 11:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smrt Maca Millera zapříčinila kombinace dvou drog s alkoholem

HUDBA
Uložit Uložené

Známý raper nás opustil už v září. Již tehdy bylo skoro jisté, že příčinou bylo předávkování.

Přibližně před dvěma měsíci nás opustil ve svých 26 letech raper Mac Miller, kvůli němuž  právem truchlil celý svět včetně snad všech největších interpretů současnosti. Už tehdy se mluvilo o jeho závislosti na drogách a alkoholu také v souvislosti s rozchodem s Arianou Grande, která to měla ze všech Millerových blízkých po jeho smrti nejtěžší.

Fanoušci totiž obviňovali právě ji, protože rapera opustila a našla si nového přítele. Už se však dokázala přenést i přes tuto událost a jako důkaz vydala před pár dny skladbu, kde se s Mac Millerem loučí.

Těsně po rozlučkovém koncertě s titulem A Celebration of Life, kam přišly vzdát hold největší kapacity, se dozvídáme, co zapříčinilo smrt mladého interpreta. Podle toxikologického rozboru vydaného kanceláří krajského koronera v LA se Mac Millerovi stala osudnou kombinace kokainu, fentanylu a alkoholu.

Autora oblíbených hitů nám už sice nikdo nevrátí, ale pro ostatní může být alespoň výstrahou, aby si dávali pozor. Se závislostí a psychickými problémy bojuje dlouhodobě velmi mnoho lidí, vždy však existuje lepší řešení a profesionálové připravení pomoci.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mac (@macmiller),

Domů
Sdílet
Diskuse