Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2018 18:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Roztomilý pár důchodců chodí už 23 let každý den do McDonald's

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Senioři si důchod užívají ranní návštěvou McDonald's.

Pokud často navštěvuješ McDonald's a občas máš už výčitky svědomí, že by ses měl stravovat zdravěji, raději se nenech inspirovat seniory ze Spojeného království. Tomovi a Paulině Jonesovým je 83 a 82 let, žijí ve městě Bath a každé ráno kráčejí ze svého domu do nejbližšího McDonald's na Southgate Street.

Nebydlí přitom vůbec blízko – sami tvrdí, že dům je od pobočky rychlého občerstvení vzdálený 4 kilometry, ale oni si s tím těžkou hlavu nedělají. I v pokročilém věku se udržují v dobré formě, a tak si za ty roky na ranní procházku už zvykli.

Do McDonald's nejraději chodívají hned ráno kolem 8:30, když podnik není přeplněný, a vychutnávají si kávu. Po hodince se vrátí zpět, aby si dali lehčí polední předkrm a nakonec se vrátí zase na druhý den ráno.

Pár tvrdí, že svůj McDonald's rituál praktikuje už celých 23 let a do podniku chodívají 7 dní v týdnu. Když prý nebyli na dovolené, pak za 23 let nevynechali ani jeden den.


Samozřejmě, na sociálních sítích se objevily komentáře od kriticky smýšlejících lidí, kterým se jednoduše nechce věřit, že by někdo dokázal 23 let vkusu s minimálními přestávkami navštěvovat stejnou restauraci, aby si objednal stejnou kávu a nakonec i téměř stejné jídlo každý den.

Tak či onak, pár si u McDonald's váží atmosféry komunity, neboť po tolika letech už oba znají všichni zaměstnanci. Majitel provozu dokonce tvrdí, že se stařík se stařenkou stali místním symbolem a bez nich by bylo v jeho rychlém občerstvení smutně.

Domů
Sdílet
Diskuse