Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2018 20:47
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Rollo se ve Vikinzích zapojuje do krvavého konfliktu. Jaké jsou jeho úmysly?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pokračování Vikingů odhaluje další spojenectví, Ivarův postoj k vládnutí a mnoho dalšího.

Rollo se v průběhu sérií ukázal jako skvělý bojovník a ambiciózní muž, ale zároveň příšerný bratr, protože nejednou zradil Ragnara a jeho rodinu. Přestože jde o postavu, která pokaždé upřednostní osobní potřeby před čímkoliv jiným, mají diváci Rolla prostě v oblibě.

Zdá se, že spojení s Ivarem z něj v druhé polovině 5. série může znovu udělat jednu z hlavních postav. Do Kattegatu však určitě necestoval jen proto, aby pozdravil své synovce. Co říkáš, jaké tajné plány se v jeho hlavě hemží tentokrát?

Co čekat od Rolla? Tak to opravdu nevíme. V případě Ivara nám však jeho úmysly prozradí i následující ukázka, v níž pozorujeme několik nových záběrů a myšlenkové pochody nového krále Kattegatu.

Jen málokdo pochybuje o Ivarově inteligenci, ale zároveň všichni víme i o jeho zlomyslnosti. A je snad nad slunce jasné, že tato kombinace z něj může vytvořit mimořádně krutého panovníka.

Další upoutávka na novou sérii láká svým vizuálem a mnoha záběry na krvavé boje. V nich uvidíme hlavní dva protagonisty, Bjorna a Ivara. Do sporu se ale zapojí i další Ragnarovi synové, Ivarův spojenec král Harald a snad i starý dobrý strýc Rollo. Jaké postavení však v konfliktu zaujme Lagertha a co bude dělat Floki? Máš nějaký tip?

Všechna publikovaná videa nás vedou až k 29. listopadu 2018, kdy Vikingové opět rozpoutají chaos a krveprolití. Těžko předpovídat, kdo z boje vzejde jako vítěz, ale víme, že 5. sérií Vikingové nekončí, protože tvůrci už dříve potvrdili 6. sérii s dalšími 20 epizodami.

Domů
Sdílet
Diskuse