Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2018 14:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Přítelkyně vtipně popsala, jak přišla o přítele kvůli Red Dead Redemption 2. Vraždil srnky, zajíce a neustále křičel na televizi

TECH
Uložit Uložené

Recenze hry Red Dead Redemption 2, jakou jsi zřejmě ještě neviděl.

Hraní počítačových her dokáže být návykové. Nedávné vydání hry Red Dead Redemption 2 sice majitelům počítačů závislost způsobit nemohlo, protože hra vyšla jen na konzole, ale dokázalo ohrozit vztahy.

Jedna z nich má na YouTube vlastní kanál s názvem Girlfriend Reviews, který si založila právě při příležitosti vydání Red Dead Redemption 2, protože kvůli hře pomyslně ztratila svého partnera. Od vydání hrával bez přestávky celé dny a večer přicházel do postele unavený, pozdravil ji replikou ze hry a následně si otevřel Reddit, kde o ní nasával nové informace.

Přítelkyně se proto rozhodla vtipně zrekapitulovat, zda by ženy měly nechat své muže hrát Red Dead Redemption. Hře vytkla nekonečné zvuky střelby, zabíjení Bambiho a opakující se repliky, přičemž konstatovala, že když jí dal přítel šanci zahrát si, hned mu zabila koně a už ovladač do ruky nedostala.

Prvních 10 hodin hraní prý bude tvůj přítel jen vřískat na telku, když vždy na koni narazí do stromu nebo si splete příkaz a namísto rozhovoru postavu jednoduše zabije, protože akce ve hře používá stejné tlačítko.

Ve svém videu se snažila pomoci ženám rozhodnout se, zda mají mužům dovolit koupit si Red Dead Redemption, a po prvotním úspěchu už stihla zrecenzovat i Fallout 76 či Spider-Mana. Všechna tři videa stojí za zhlédnutí.

Domů
Sdílet
Diskuse