Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2018 17:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Uniklé video zachytilo, jak 6ix9ine údajně nabízí 30 000 dolarů za vraždu bratrance Chief Keefa

HUDBA
Uložit Uložené

Zahraniční portál TMZ získal exkluzivní video, které by mohlo být důvodem, proč 6ix9ine čelí doživotí.

Nejen zahraničí, ale i Česko aktuálně žije událostmi okolo Tekashiho 6ix9ine, který se za rok dokázal vypracovat na jednoho z nejznámějších interpretů planety. A to i přes to, že začínal koncerty v Praze a Bratislavě. Dnes už jeho jméno zná celý svět a všichni zároveň vědí, že kontroverze, která ho přivedla k slávě, mu nyní zajistila vězení.

Už víme, že mu aktuálně za spojení s nebezpečným gangem Nine Tray hrozí dokonce až doživotí, ale zatím jsme mohli jen hádat, co se vlastně stalo. Původně byl obviněn z vydírání, manipulace se střelnými zbraněmi, účasti na loupeži s použitím střelných zbraní a násilného zločinu. Už déle se však spekuluje, že by mohl být zapleten do objednávky likvidace člověka.

Dnes přichází portál TMZ s exkluzivním videem z května tohoto roku, na kterém 6ix9ine telefonuje s bratrancem Chief Keefa. Ptá se ho na polohu a pár dalších zajímavých otázek. Po ukončení telefonátu říká členům svého týmu něco o odměně 30 tisíc dolarů za Tadoa. S Chief Keefem měl 6ix9ine dlouhodobě vážné problémy spojené i se střelbou, takže by mohla být tato stopa minimálně atraktivní na prověření.

Více informací zatím nemáme, ale TMZ zároveň informuje o tom, že byl Tekashi převezen z federální věznice v Brooklynu na jiné místo. Důvodem mělo být, že mu ostatní vězni vyhrožovali smrtí. Teď už ale samotné video.

Domů
Sdílet
Diskuse