Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2018 1:06
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Skvělé video porovnává původního Lvího krále s novým trailerem. Užij si nostalgii a vtipné obrázky Simby jako Thanose

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na první trailer se koukalo opravdu skvěle, co říkáš?

Promiň nám to nadšení, ale upoutávka k Lvímu králi byla skvělá a ještě jednou skvělá! Svým okouzlujícím vizuálem a nezaměnitelnou nostalgií dokázala během krátké chvíle pohltit snad i největší odpůrce, kteří na novodobé zpracování tohoto animáku nemohli ani pomyslet.

Známá místa, známá skladba a známé postavy. Tyto tři faktory zarezonovaly u většiny diváků natolik, že při sledování traileru jednoduše a zkrátka cítili příjemné mrazení. Jak moc bude nový Lví král podobný svému předchůdci? Minimálně debutová upoutávka naznačuje, že možná více, než bychom čekali.

Značné podobnosti si všimli mnozí nadšenci, z nichž se někteří rozhodli vytvořit videa porovnávající verzi z roku 1994 a novodobého Lvího krále. Níže přiložená videa ti v krátkosti srovnají všechny zatím představené scény.

video od portálu IGN 

video od uživatele IG – Sowick

Záběry na východ slunce, různé druhy zvířat, tlapka malého Simby ve stopách otce či srovnání klíčové scény, kdy stádo zvířat ušlapalo Mufasu. I tyto malé detaily naznačují, že nový Lví král bude mít s verzí z roku 1994 mnoho společného. A to se nám skutečně velmi zamlouvá.

Pokud by se filmaři snažili být v rámci příběhu příliš kreativní a nedej bože by do něj nacpali nové postavy, asi by to fanoušci rozdýchavali jen těžko. Určité drobné změny jim však nikdo nebude mít za zlé. Režii snímku má na starosti Jon Favreau (Iron Man, Kniha džunglí) a scénář Jeff Nathanson (Terminál, Muži v černém 3, Piráti Karibiku: Salazarova pomsta).

V rámci dabérů se do své role Mufasy vrací slavný James Earl Jones a dále zaslechneme Donalda Glovera (postava Simby), zpěvačku Beyoncé (Nala), Setha Rogena (Pumbaa), Billyho Eichnear (Timon), Chiwetela Ejiofora (Scar) či Keegana-Michael Keye (Kamarádi). Češi se Lvího krále dočkají již v létě roku 2019, konkrétně 18. července.

To není všechno. Nostalgické šílenství zachvátilo téměř celý internet a jak to už bývá zvykem, mnozí reagují pořádně vtipným způsobem. Někteří jsou nespokojeni s tím, že projekt vůbec vznikl, jiní zas už teď prožívají všechny emotivní scénky a samozřejmě nesmíme zapomínat ani na šílenství s Beyonce.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@beyonce @childishgambino PLEASE let this be in the bloopers/deleted scenes?! We have a mighty need!!!! . . . . #lionkingmovie #lionking #simba #nala

Príspevok, ktorý zdieľa Implied Queerness (@bellaann789),

Domů
Sdílet
Diskuse