Ve fastfoodech by ses určitě neměl stravovat denně, ale když už máš hřešit, určitě se sýrovým králem všech burgerů.
Fastfoody jsou do značné míry trendem současné doby, a i když většinou nenabízejí gastronomický zážitek jako celek, dokážeš se v nich najíst poctivě a chutně. Pochopitelně v těchto případech musíš zapomenout na slovní spojení kalorický deficit, ale co se týče použitých surovin a samotné přípravy, kvalitativní normy jsou už dávno nastaveny tak, aby výsledné jídlo stálo za to.
I podniky s rychlým občerstvením již dodržují trendy a kromě stabilní nabídky se vždy věnují i té sezónní, která zpravidla koresponduje surovinami a celkovým dojmem. Jasným příkladem je i suverénně nejoblíbenější sýrová sezóna v McDonald's.
Ve fastfoodech by ses určitě neměl stravovat denně, ale když už máš zhřešit, tak určitě se sýrovým králem všech burgerů. Tentokrát je k dispozici Cheese King s hermelínem nebo smažákem a Swiss King s bramborovou plackou.