Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2018 12:07
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sziget 2019 odhaluje prvních 20 jmen. Vystoupí Foo Fighters, Martin Garrix nebo Ed Sheeran

HUDBA FOO FIGHTERS
Uložit Uložené

V srpnu otevře své brány oblíbený multižánrový festival v Budapešti.

Neodmyslitelnou součástí festivalového léta je pro mnohé Čechy relativně nedaleký Sziget. Budapešť každoročně během celého týdne přivítá multižánrový výběr stovek interpretů z celého světa, přičemž nezapomíná ani na ty největší hvězdy Evropy a zámoří.

Výjimkou nebude ani ročník 2019, který se bude konat 7.–13. srpna v srdci Budapešti. Již tradičně na známém ostrově svobody, kde je během Szigetu dovoleno (skoro) všechno. Organizátoři k dnešnímu dni oznámili více než 20 jmen, přičemž drtivá většina z nich fanoušky festivalů jistě potěší.

Na soupisce najdeš jména jako Foo Fighters, Twenty One Pilots, Florence + the Machine, The 1975 a Martin Garrix. Chybět nebude ani Ed Sheeran, Jungle nebo Chvrches. Postupně budou představena i další jména, přičemž se pravděpodobně můžeme těšit i na největší jména světového rapu a elektronické hudby.

Všechny aktuality a předprodej lístků na celý festival či jednotlivé dny najdeš na oficiální stránce szigetfestival.com v české mutaci. Do komentářů nám nezapomeň napsat, na koho se z aktuálního line-upu nejvíce těšíš a kdo by určitě ještě na Szigetu neměl chybět.

Domů
Sdílet
Diskuse