Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2018 20:37
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Zločinec s obrovským krkem nahrál skladbu se „žirafím“ raperem. Z náhlé popularity chce vytěžit maximum

HUDBA
Uložit Uložené

V doprovodném videoklipu ke skladbě s výmluvným názvem Necks Up balí ženy na své atypické krky.

Teprve před nedávnem jsme informovali o tom, že internet ovládla nová hvězda. Jmenuje se Charles Dion McDowell a zviditelnil se jen díky tomu, že ho zatkla policie kvůli přechovávání drog. Na tom by však nebylo nic výjimečného, ​​kdyby Charles neměl mimořádně velký a široký krk.

Policisté fotku zatčeného muže přidali na svou facebookovou stránku, ale vůbec nečekali, kolik reakcí vyvolá. Charles se díky obrovskému krku stal okamžitě terčem posměšků a objektem vtipných meme obrázků. Kriminálník se však rozhodl, že z náhlé popularity vytěží maximum.

Před pár týdny jsme zas přinesli článek, že bojová organizace Island Fights z americké Floridy tlustokrkého zločince oslovila s nabídkou trénovat a vstoupit do MMA. Ten se dlouho nenechal přesvědčovat a nabídky začít novou kariéru profesionálního bojovníka ihned využil.

Aby toho však nebylo málo, Charles se rozhodl, že se stane i rapovou hvězdou. Nahrál totiž vlastní skladbu s výmluvným názvem Necks Up, na níž ho doplňuje zase opačný extrém, a to dlouhokrký raper se jménem Daddy Long Neck. V doprovodném videoklipu balí ženy právě na atypické krky a poukazují na svou výjimečnost.

Zajímavým a možná zčásti nepochopitelným faktem však zůstává, že pod tuto bizarnost se podepsal prestižní hudební kanál WorldstarHipHop, který pod svou taktovkou vydává i jména jako Migos, Tekashi 6ix9ine, Machine Gun Kelly, Cardi B, Tripp Redd či Future.

Domů
Sdílet
Diskuse