Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. prosince 2018 11:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Otec si koupil 6 letenek na všechny lety své dcery, aby s ní mohl strávit Vánoce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vánoční svátky jsou přeci o tom, aby byla rodina pohromadě.

Vánoce bychom měli všichni strávit v kruhu rodiny. Uvědomoval si to i otec Hal, jehož dcera Pierce pracuje jako letuška pro Delta Airlines. Naneštěstí, služby jí vyšly tak, že musela pracovat 24. i 25. prosince, takže nemohla přijet domů a strávit Vánoce s otcem a mámou.

Otci to však ani zdaleka nevadilo. S pomocí své dcery a zaměstnaneckých výhod si opatřil místa na všech šesti letech, které měla Pierce během Vánoc absolvovat, a neustále jí dělal společnost.

Zalétal si z Floridy do Detroitu a do Massachusetts, přičemž na sociální média se dostal díky pasažérovi vedle sebe. Když se Mike Levy doslechl, co vlastně Hal na palubě letadla dělá, hned příběh sdílel na Facebooku.

Šťastný a spokojený Hal napsal vzkaz i pro svou manželku Kimberly, která se k dobrodružství v oblacích přemluvit nenechala, a tak ji alespoň pozdravil z letadla. Ba co víc, Hal se dokonce na jednom z letů dostal namísto ekonomické třídy rovnou do té první, takže si mohl čas strávený s dcerou užít ještě více.

Domů
Sdílet
Diskuse