Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2019 1:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus odjakživa žral kok*tov. Je důkazem pouličních snů a definuje frajerskou flow

HUDBA
Uložit Uložené

Album Rottweiler od Mega M dostává další klip, tentokrát ke skladbě Aventador s Rytmusem.

Kluci z Pozor Records za sebou mají aktivní rok 2018, během něhož stihli kromě beefu s Molochem Vlavo i vydání svých debutových projektů. Na mysli máme kromě Pouličního autora tónů i Mega M a jeho projekt Rottweiler. Ten původně měl spatřit světlo světa už dříve, ale nakonec si fanoušci museli počkat.

Postupně vycházejí i videoklipy, přičemž jsme se nyní dočkali dalšího, konkrétně ke skladbě Aventador. Podle očekávání v něm najdeš drahé auto a spoře oděnou ženu, kromě ní i autora tracku a hostujícího Rytmuse. Právě jeho výkon stojí v tomto případě za pozornost a je zároveň vzácností v rámci uplynulého roku, kdy se člen Kontrafaktu tvorbě věnoval jen okrajově.

Co se týče videoklipu, o ten se postarala Insane Production a hudební produkci doplnil Prince Marock. Do komentářů nám nezapomeň napsat, jak se ti výsledek líbí.

Domů
Sdílet
Diskuse