Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. ledna 2019 14:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na Spotify si konečně můžeš zablokovat interprety, které nemáš rád

HUDBA HUDBA SPOTIFY
Uložit Uložené

Oblíbená služba přináší zajímavou novinku.

Pokud nesnášíš nějakého interpreta, ale momentálně zažívá úspěch za úspěchem a neustále na tebe odevšad vyskakuje, služba Spotify má řešení. Několik uživatelů si všimlo, že v nejnovější testovací verzi aplikace pro iOS si člověk může dočasně ztlumit či dokonce celkově zablokovat jakéhokoli interpreta, který mu není sympatický.

Služba zřejmě zareagovala na vlnu kritiky poté, co byl odvysílán dokument o dlouholetém obtěžování R. Kellyho. Ačkoliv R. Kellyho odstranila ze svých vlastních playlistů, streamování jeho hudby nebylo nijak omezeno. Spotify přitom v roce 2017 zamítlo nápad umožnit uživatelům zablokovat si interprety, jenže časy se mění.


Jak informuje portál The Verge, zablokovat si sice budeš moci jakéhokoliv interpreta, ale jen v případě skladeb, které nahrál on samotný. Když se objeví na nějaké spolupráci se zpěvákem či zpěvačkou, kterou zablokovanou nemáš, skladbu i nadále uvidíš a budeš si ji moci přehrát.

Doporučeno
V těchto evropských párty klubech potkáš Rihannu nebo Kendall Jenner. V 90. letech tu probíhaly hédonistické večírky V těchto evropských párty klubech potkáš Rihannu nebo Kendall Jenner. V 90. letech tu probíhaly hédonistické večírky 11. března 2024 16:00

Při celkovém zablokování interpreta ho neuvidíš v žádném žebříčku ani playlistu, Spotify tě nebude obtěžovat ani novinkami o chystaném albu, a tak se ti bude zdát, že v tvém světě jakoby přestal existovat. Zatím není jasné, kdy bude funkce dostupná pro všechny uživatele a zda nejdříve zůstane jen v operačním systému iOS.

Domů
Sdílet
Diskuse