Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2019 12:16
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Apple má v plánu představit AirPods 2. Druhá generace bude voděodolná a schopná kontrolovat zdravotní stav

Apple má v plánu představit AirPods 2. Druhá generace bude voděodolná a schopná kontrolovat zdravotní stav
Zdroj: Apple
TECH
Uložit Uložené

Kalifornské jablíčko by mělo představit AirPods 2 už v první polovině roku.

Bezdrátová sluchátka od Apple s názvem AirPods, která se postarala o hotové šílenství nejen mezi samotnými uživateli, ale rovněž u technologických společností snažících se jimi inspirovat, se již zanedlouho dočkají nové generace. Podle všeho má totiž kalifornský gigant v plánu představit AirPods 2 již v první polovině tohoto roku.

Spekuluje se, že druhá série by měla disponovat odolností vůči vodě, ale také schopností odstraňovat vnější ruch. Nejnovější informace navíc hovoří o biometrických senzorech, které by měly zaznamenávat zdravotní stav uživatele tak, jak je tomu i u nejnovějších Apple Watch Series 4.

Apple má v pláne predstaviť AirPods 2. Druhá generácia bude vodeodolná a schopná kontrolovať zdravotný stav
Apple má v pláne predstaviť AirPods 2. Druhá generácia bude vodeodolná a schopná kontrolovať zdravotný stav Zdroj: Instagram/@zaryd_24

Kromě těchto hlavních vylepšení však podle všeho čekají AirPods 2 i další novinky. Těmi jsou například zdokonalení bezdrátové technologie Bluetooth z verze 4.2 na 5.0, díky níž bychom se mohli dočkat i zlepšené výdrže, protože nový standard je úspornější.

Rovněž se mluví také o přidání nového bezdrátového čipu či podpoře pro hands-free aktivaci inteligentního osobního asistenta Siri a také jeho vylepšení.

Stejně tak se můžeme těšit na vylepšené pouzdro pro sluchátka podporující technologii bezdrátového nabíjení AirPower. Všechno jsou to však zatím jen spekulace založené na patentech, které by měly patřit kalifornskému nakousnutému jablíčku.

Domů
Sdílet
Diskuse