Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2019 10:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ektor nestojí o recenze. Tvrdí, že jeho kolegové oblizují genitálie za publicitu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Pražský raper spouští předobjednávky k albu Marko a přichází s dalším nekonečným egotripem.

Ektor dodržel slib a 2. února spustil předobjednávky na své další sólové album, o kterém již víme skoro vše potřebné. Nese název Marko, oficiální křest proběhne 1. března v pražském Fóru Karlín před více než 3 tisíci fanoušky a samotný autor už avizoval, že se bude do jisté míry podobat Tetrisu, protože i v jeho případě posluchačům trvalo déle, než se s ním ztotožnili, resp. ho dokázali skutečně pochopit.

Všechny dosud vydané tracky byly do velké míry egotripy a v nastoleném trendu pražský raper pokračuje i nadále. Tentokrát se na novince Štafeta věnuje médiím, resp. publicitě a pozornosti novinářů. Tvrdí, že je nepotřebuje, nechce recenze ani nic podobného a zbytek interpretů to má opačně.

O kreslený vizuál se postaral Mr. Datel a hudební produkci doplnil Special Beatz, který s Ektorem spolupracuje dlouhodobě. Co se týče odesílání předobjednávek, termín je naplánován v rozmezí 7.–11. února, takže by ses mohl svého originálu dočkat ještě v závěru tohoto týdne.

Domů
Sdílet
Diskuse