Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2019 12:25
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Metro Exodus vychází už za pár dní. Doprovází ho jeden z nejlepších herních trailerů současnosti

Metro Exodus vychází už za pár dní. Doprovází ho jeden z nejlepších herních trailerů současnosti
Zdroj: THQ/Koch Media
TECH
Uložit Uložené

Arťomova noční můra tě dostane do varu.

Už jen pár dní nás dělí od toho, abychom se vydali do Moskvy o něco dříve než ty, abychom ti v recenzi mohli prozradit, zda máme co do činění s další legendou post-apo žánru. Série Metro složená ze dvou vynikajících her se už 15. února dočká pokračování, a pokud uznáváš Valentýna a chceš svého přítele potěšit, víš, co mu máš koupit.

Sice zde ještě nemáme launch trailer, ale vydání doprovází vynikající cinematic trailer, který v rychlém sledu představí základní prostředí hry. Že to vypadá neuvěřitelně nádherně, ti ani prozrazovat nemusíme. Navíc jsme se nedávno dočkali i perfektního gameplay videa, které nás v pár minutách dokonale navnadilo. Prohlédnout si ho můžeš níže a věz, že úplně stačí, když to bude jediné gameplay video, jaké k Metro Exodus uvidíš.

Zdá se, že Fallout, který tuto generaci vůbec nezazářil, má více než jen konkurenci. Exodus bude totiž open world, avšak neměj strach. Žádných repetitivních fetch questů (toto si vezmi a odnes to tam, následně mi přines tamto a dám ti klíč od tamtěch dveří) a prázdných vedlejších misí se nedočkáš. Vše bude provázané s hlavním příběhem. A nezapomínej, titul dostupný s českými titulky.

Domů
Sdílet
Diskuse