Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2019 9:24
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda se vozí v tanku a s Pastorem stolují se zdrojem

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Sleduj nový klip z dílny Azurit Kingdom.

Už před pár týdny spatřila světlo světla skladba Rakety, kterou se kluci z Azurit Kingdom společně připomněli po relativně dlouhé době. Poslední období, resp. rok 2018, zasvětil minimálně Sergei Barracuda sólové kariéře, protože se rozhodl vydat poslední díl své ikonické série Pouliční ekonomická.

Společná skladba bez jakýchkoliv pochyb potěšila všechny skalní fanoušky, protože má prakticky všechno, za co je posluchači respektují. Upřímné řádky o jejich práci v kombinaci s drzým způsobem vyjadřování mají vzbuzovat respekt a v tomto případě tomu tak bylo už bez klipu. Ten však více než dobře skladbu doplnil, protože v něm vidíme Sergeie vozit se v tanku a společně s Pastorem stolují s člověkem v kukle.

O tvorbu se postarali Divergent Films, jmenovitě si režisérskou taktovku vzali na starosti Petr Štach & Adam Kovář. Co se týče hudební produkce, tu osedlal samotný Sergei Barracuda. My se už teď těšíme, co kluci plánují do roku 2019. Vše nasvědčuje tomu, že by to mohl být více než jeden projekt ze stáje AK.

Domů
Sdílet
Diskuse